Baby-kit

Maak je eigen natuurlijke verzorgende baby-kit.


Vind je het belangrijk om pure en natuurlijke babyverzorging te gebruiken of maken? Heb jij behoefte om je voor te bereiden op de komst van je baby, kleinkind, of werk je met baby’s?

Combineer praktische, down to earth kennis met het gezellig samenzijn met andere (toekomstige) ouders, opa’s en oma’s, kinderdagverblijven, ooms en tantes, en ander geïnteresseerden die hun eigen natuurlijke baby-verzorging willen leren maken zonder nonsens en meuk. Ook leuk als babyshower!

Wat ga je maken?

Je neemt je eigengemaakte baby-kit mee in een keer op keer te gebruiken uitwasbaar katoenen zakje.
Tip: Voor je baby-badje kan je er ook badkruiden in laten trekken.
Inclusief iets lekkers bij de thee of koffie!

Als je al weet of jij of je kindje een notenallergie heeft, geef dit dan door, dan overleggen we samen welke plantaardige olie het beste matcht!

Aantal personen

Vanaf 4 personen tot max 10 personen kom ik de workshop geven.
Heb je geen kruiden in je tuin, geen probleem dan neem ik deze mee!

Wanneer

Lente, zomer en herfst.

Locatie

In overleg kunnen we op een aantal leuk plekken terecht. Weet jij een leuke plek, of ben jij zo’n bofkont met een mooie tuin? Dan kom ik naar jou toe. Bij mij thuis kunnen we met 6 personen terecht. Een gezellige toegankelijke ruimte met kruidentuin.

Duur

Circa 3 uur, inclusief wat lekkers en soep bij de lunch.

Kosten

Vanaf € 75,50 p.p.

Meer weten?

Workshops kunnen in kleinere of grotere groepen op locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden voor een workshop op maat.

Contact opnemen

Terug naar Natuurlijke verzorging