Culinaire kruidenkit

Pimp je kruidenrek met deze mooie en fijne kruidenkit. Herbal vinegar, culinaire-kruidenolie en botanisch zout.


Kan jij wel wat inspiratie gebruiken in je kruidenrekje? Hoe leuk is het om je eigen culinaire kruidenkit samen te stellen!
Gebruik bast, bloem, kneus zaden, pluk blad, rasp wortels of schil van de mooie eetbare planten uit het seizoen voor een kruidenazijn bomvol kleur en smaak…

Wat heeft jouw keuken nog nodig aan smaken? Laten we daarmee aan de slag gaan!
Ga mee op kruidenjacht en laat de kruiden hun smaken afgeven aan olie, azijn en zout.
Tijdens het spotten van de kruiden vertel ik over de culinaire en geneeskrachtige eigenschappen van de kruiden die we tegenkomen.

Componeer je eigen kruidenolie, om je gegrilde groenten mee af te lakken of je soep te pimpen…lekker en gezond! Of maak er heerlijk ruikende en smakende vinaigrettes of mayonaise met je kit!

Daarnaast maken ook onze eigen botanische zout, een samenstelling van kruiden, bloemen en zeezout , voor meer smaak aan gerechten of om lekker op je gekookte eitje te strooien.

Uiteraard neem je je culinaire kruidenkit mee naar huis. Geef je kruidenkit een mooie plek in je kruidenrek, of ook leuk om als cadeau weg te geven!

Aantal personen

Vanaf 6 personen tot max 12 personen kom ik de workshop geven.
Heb je geen kruiden in je tuin? Geen probleem dan neem ik deze mee!

Wanneer

Lente, zomer en herfst.

Locatie

In overleg. Weet jij een leuke plek, of ben jij zo’n bofkont met een mooie tuin? Dan kom ik naar jou toe. Bij mij thuis kunnen we met 6 personen terecht.

Duur

Circa 2,5 uur, inclusief wat lekkers.

Kosten

€ 52,50 p.p.

Meer weten?

Workshops kunnen in kleinere of grotere groepen op locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden voor een workshop op maat.

Contact opnemen

Terug naar Culinaire workshops