Eetbare bloemen en zaden

Verrijk jouw voeding met de kleuren, geuren, smaken, texturen en geuren van bloemen en zaden uit het seizoen.


Bloemen geven geur en smaak af en zijn een feestje voor het oog.

Na bloem komt zaad, als deze bevrucht is. Zaden zitten vol voedingsstoffen en zijn ook nog eens heel lekker. Laat je verrassen in het maken van nieuwe combinaties en proef en geniet van de verschillende texturen waar je je eten mee kunt verrijken.

Wat we maken verschilt per keer. Dit heeft te maken met welke bloemen en zaden uit het seizoen er op dat moment in hun kracht staan. Hieronder enkele voorbeelden van wat we kunnen maken.

Zoet

Zout

Uiteraard eten we deze samen op of neem het mee naar huis!

Aantal personen

Vanaf 6 personen tot max 12 personen kom ik de workshop geven.
Heb je geen kruiden in je tuin? Geen probleem dan neem ik deze mee!

Wanneer

Lente, zomer en herfst.

Locatie

In overleg. Weet jij een leuke plek, of ben jij zo’n bofkont met een mooie tuin? Dan kom ik naar jou toe.

Duur

Circa 2,5 – 3 uur, inclusief wat lekkers.

Kosten

Vanaf € 52,50 p.p.

Meer weten?

Workshops kunnen in kleinere of grotere groepen op locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden voor een workshop op maat.

Contact opnemen

Terug naar Culinaire workshops